Οι περιοχές των σφαλμάτων σας - Dyer, Wayne W. (Γλάρος, 1981)
ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ - ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Η ζωή είναι για να τη ζεις! Αυτό είναι το μήνυμα του βιβλίου. Πόσοι είναι αυτοί που παρόλο που ξέρουν ότι βρίσκονται σε λάθος δρόμο, λάθος επάγγελμα, λάθος περιβάλλον, ακόμα και λάθος σχέση, κάνουν το μεγάλο και τολμηρό βήμα να επανεξετάσουν τον εαυτό τους και τις πραγματικές επιθυμίες του και να ξεκινήσουν να κάνουν αυτό που πραγματικά θέλουν; Στις «Περιοχές των σφαλμάτων σας» ο Δρ. Γουαίην Ντύερ (. . .) σου δείχνει πώς να μάθεις να είσαι ο εαυτός σου και να ζεις με τον τρόπο που πραγματικά θα ήθελες να ζεις - ακόμα κι αν είναι να ονειροπολείς δίπλα στο τζάκι ή να κατακτάς βουνοκορφές. (. . .)