Λύσε μόνος σου τα προβλήματα σου - Πιντέρης, Γιώργος, 1948- (Αυτογνωσία, αυτοβελτίωση. Ατομική ψυχολογία, 2000)
Αρκετά από τα προβλήματα που έχουν ή, μάλλον, που δημιουργούν οι άνθρωποι, μπορούν να τα λύσουν μόνοι τους. Σ' αυτό το βιβλίο ο συγγραφέας κάνει ζημιά στον... εαυτό του. Δίνει τη δυνατότητα στον αναγνώστη να δουλέψει μόνος του και να... μην πάει στον Πιντέρη.