Διαλέγοντας σύντροφο : ανακάλυψε τον τρόπο που σχετίζεσαι μέσα ή έξω από το γάμο - Πιντέρης, Γιώργος, 1948- (Σχέσεις δύο φύλων, 1998)
Με το βιβλίο αυτό ένα ψυχολόγος σε προ(σ)καλεί σε μια βαθιά διερεύνηση των συντροφικών σου σχέσεων, με αναισθητικό το χιούμορ και πειραματόζωο τον ίδιο τον εαυτό του. Μ' έναν ανάλαφρο και πρωτότυπο τρόπο σε καθοδηγεί να εξετάσεις τις σχέσεις που είχες μέχρι σήμερα και να κατανοήσεις τον τρόπο με τον οποίο σχετίζεσαι συντροφικά. Στη συνέχεια σε ενθαρρύνει να αλλάξεις εκείνα τα κομμάτια του εαυτού σου που μπορείς και θέλεις ν' αλλάξεις και να συμφιλιωθείς με τα όριά σου και τη φύση σου. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)