Ελληνικό σταυρόλεξο - Σκάσσης, Θωμάς, 1953- (Πόλις, 2000)
Ενας τριαντάχρονος δημοσιογράφος ανακαλύπτει ένα σκάνδαλο στα δημόσια έργα, στο οποίο εμπλέκονται και πολιτικά πρόσωπα. Ταυτόχρονα, αναζητεί στοιχεία για τη ζωή του άφαντου πατέρα του, που τα ίχνη της βρίσκονται διάσπαρτα στις δεκαετίες που χωρίζουν τη δικτατορία του Μεταξά από τη δικτατορία των συνταγματαρχών.