Κηπουρός για το Σαββατοκύριακο : δημιουργήστε έναν κήπο αφιερώνοντας λίγες ώρες την εβδομάδα - McHoy, Peter (Βιβλιοθήκη πρακτικής κηπουρικής, 2000)
Κατασκευάστε και διατηρήστε έναν όμορφο κήπο, αφιερώνοντας μόνο λίγες ώρες την εβδομάδα. Σχεδιάστε κήπους που χρειάζονται ελάχιστη συντήρηση. Πρακτικές οδηγίες για τη συντήρηση του χλοοτάπητα, των παρτεριών και όλων των φυτών του κήπου. Δημιουργήστε και απολαύστε έναν εύκολο, αλλά τέλειο κήπο!