Ο παιδίατρος : προσωπικότητες της ιατρικής επιστήμης απαντούν απλά και με σαφήνεια σε όλες τις ερωτήσεις που θα θέλατε να τους κάνατε - Ντελιδάκη, Εύα (Γιατρέ πες μου, 1998)
Ένας εύχρηστος παιδιατρικός οδηγός, όπου με την εικονογράφηση και τον απλό τρόπο που απαντούν ειδικοί παιδίατροι, καλύπτουν όλο το εύρος των αποριών των μητέρων, για πιθανές ασθένειες που μπορεί να αντιμετωπίσουν.