Ο καρδιολόγος : προσωπικότητες της ιατρικής επιστήμης απαντούν απλά και με σαφήνεια σε όλες τις ερωτήσεις που θα θέλατε να τους κάνατε - Ντελιδάκη, Εύα (Γιατρέ πες μου ;, 1998)
Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε απαντήσεις για όλα τα θέματα καρδιοπάθειας, τις οποίες απαντήσεις δίνουν κορυφαίοι καρδιολόγοι επιστήμονες. Με απλό και κατανοητό τρόπο, χωρίς την ύπαρξη ιατρικής ορολογίας, σημαντικά θέματα καρδιάς γίνονται αντιληπτά απ' όλους.