Ο γυναικολόγος : προσωπικότητες της ιατρικής επιστήμης απαντούν απλά και με σαφήνεια σε όλες τις ερωτήσεις που θα θέλατε να τους κάνατε - Ντελιδάκη, Εύα (Γιατρέ πες μου ;, 1998)
Περίοδος -- Ανώδυνος τοκετός -- Εγκυμοσύνη -- Αντισύλληψη -- Στειρότητα -- Εξωσωματική γονιμοποίηση -- Ινομυώματα -- Αφαίρεση μήτρας -- Ενδομητρίωση -- Γυναικείος οργασμός -- Πρόληψη και αντιμετώπιση γυναικολογικού καρκίνου -- Καρκίνος ωοθηκών -- Καρκίνος μαστού -- Εμμηνόπαυση -- Οστεοπόρωση