Τα Γρεβενά στην κατοχή και στο αντάρτικο : ιστορική μελέτη δεκαετίας 1940-1950 - Βήττος, Χρήστος Δ., 1940- (Art of text, 2001)
Μια ιστορική μελέτη της Δεκαετίας 1940-1950 για τα Γρεβενά και για το ρόλο που έπαιξαν στην κατοχή και το αντάρτικο.