Τα θολά πρόσωπα της αμαρτίας - MacDonald, Ann-Marie (Κέδρος, 2000)
Συγκλονιστικά γεγονότα, οικογενειακά μυστικά, θαμμένες μνήμες και πρόσωπα του σήμερα. "Μαγνητικό... Θαυμαστό και πρωτότυπο... Η Μακ Ντόναλντ επιτυγχάνει με εξαιρετικό τρόπο να οικοδομήσει έναν κόσμο, που, τουλάχιστον σε όλο το απολαυστικό χρονικό διάστημα που απαιτείται για να τελειώσει κανείς τα Θολά πρόσωπα της αμαρτίας, κυριαρχεί απόλυτα".