Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα - Gibson, Ian (Μικρή Αρκτος, 1998)
Εκατό χρόνια μετά τη γέννηση του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, η Μικρή Αρκτος παρουσιάζει τη βιογραφία του στα ελληνικά, θεωρώντας πως το έργο του ποιητή εξακολουθεί να λάμπει, αφού είναι ευλογημένο με τη δύναμη του ντουέντε. "Αργά αλλά στην ώρα του". Όπως θα έλεγε κι ο ίδιος ο Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα.