Ένας Ηλιόπουλος ονόματι Ντίνος : αυτοβιογραφία - Ηλιόπουλος, Ντίνος, 1915-2001 (Άγκυρα, 1999)
Η αυτοβιογραφία του μεγάλου ηθοποιού με 150 σπάνιες φωτογραφίες. Ένα θαυμάσιο κείμενο, μια μοναδική κατάθεση.