Στο κάτω κάτω της γραφής είναι ένα ψέμα - Ακρίβος, Κώστας, 1958- (Κέδρος, 1997)
Γυρνώντας πίσω στο σπίτι του το πατρικό, εκεί που γεννήθηκε, εκεί που στην παιδική του ηλικία πόνεσε μ' έναν πόνο που τα χρόνια που πέρασαν ακόμα δεν έχουν ανακουφίσει με μια κρυφή, μόνιμη πληγή που έχει μείνει ανοιχτή, ο Μιχάλης παλεύει, ακροπατώντας στην κόψη του μυαλού του και με το κορμί του να τον βασανίζει σε κάθε του κίνηση, να συναντήσει τον εαυτό του και τη μοίρα του.