Τρίκαλα : από τον Σεϊφουλλάχ ως τον Τσιτσάνη : οι μεταμορφώσεις μιας κοινωνίας όπως αποτυπώθηκαν στον τύπο της εποχής, 1911-1940. - Κλιάφα, Μαρούλα, 1937- (Κέδρος, 1998)
Οι μεταμορφώσεις μιας κοινωνίας όπως αποτυπώθηκαν στον Τύπο της εποχής.