Τρίκαλα : από τον Σεϊφουλλάχ ως τον Τσιτσάνη : οι μεταμορφώσεις μιας κοινωνίας όπως αποτυπώθηκαν στον τύπο της εποχής, 1881-1910. - Κλιάφα, Μαρούλα, 1937- (Κέδρος, 1996)
Οι μεταμορφώσεις μιας κοινωνίας όπως αποτυπώθηκαν στον Τύπο της εποχής.