Το σοκάκι των ανεμοστρόβιλων : Tornado Alley - Burroughs, William S., 1914-1997 (Απόπειρα, 2001)
Εφτά διηγήματα που σοκάρουν με τη χαρακτηριστική απλότητα και αμεσότητα του συγγραφέα Ουίλιαμ Μπάροουζ.