Κάνε πουλί να δεις καλό - Αρκάς (Χαμηλές πτήσεις, 1995)
Κάνε πουλί να δεις καλό! Αυτό θα πρέπει να πιστεύουν όλα τα φτερωτά του ουρανού όταν φέρνουν τους νεοσσούς τους στον κόσμο. Όμως ο πατέρας του μικρού σπουργιτιού σίγουρα διαφωνεί, γιατί από το γιο του δεν έχει καταφέρει να δει τίποτα καλό. Έχει δει μόνο μαρτυρικές μέρες με ταπεινώσεις και εξευτελισμούς που τον οδηγούν στα όρια της πιο βαθιάς απόγνωσης. Σ' αυτό, το τέταρτο άλμπουμ των "Χαμηλών Πτήσεων" του Αρκά, η συμπεριφορά του ατίθασου μικρού επιδεινώνεται σε τέτοιο βαθμό που ο απελπισμένος πατέρας αποφασίζει να τον πάει σε έναν παιδοψυχίατρο εμπιστευόμενος έτσι το βλαστάρι του στα χέρια της επιστήμης. Απόφαση, βέβαια, εντελώς άδικη, γιατί στο κάτω-κάτω τι του έφταιξε η επιστήμη.