Τίμα τον πατέρα σου - Αρκάς (Χαμηλές πτήσεις, 1994)
Τίμα τον πατέρα σου. Η βιβλική Εντολή είναι απόλυτα γνωστή στο μικρό σπουργίτι γιατί όλη τη μέχρι τώρα ζωή του αγωνίζεται με αφοσίωση για να την παραβεί μέχρι κεραίας. Εν τω μεταξύ όμως μεγαλώνει και μαζί του μεγαλώνουν οι φιλοδοξίες και τα όνειρά του. Ο πατέρας του πια δεν του φτάνει για να εκφράσει όλο το μέγεθος της επιθετικότητας, της περιφρόνησης και του χλευασμού του. Έτσι λοιπόν εγκαταλείπει την ταλαίπωρη και εξουθενωμένη πατρική εστία και ανοίγει φτερά για να μάθει τον κόσμο, παρόλο που ξέρει ότι ο κόσμος είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως. Αυτά και άλλα πολλά σ' αυτό το τρίτο και ασεβέστερο άλμπουμ των "Χαμηλών Πτήσεων" του Αρκά.