Το έξυπνο πουλί - Αρκάς (Χαμηλές πτήσεις ;, 1999)
Το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται. Το μικρό σπουργίτι όμως δεν πιάνεται από πουθενά. Διαβάστε αυτό το έβδομο άλμπουμ των Χαμηλών Πτήσεων του Αρκά και απολαύστε τις διανοητικές και ποιητικές εξάρσεις του φοβερού σπουργιτιού.