Πώς τα πέρασες στο Βόλο, Κωστάκη - Ρεμούνδος, Γιάννης, 1950- (Ξινόμηλο, 2000)
Παιδί της πολύβουης Αθήνας, μαθημένος στο καθημερινό τρέξιμο, πηγαίνει στο Βόλο για να περάσει μερικές μέρες κοντά στα ξαδέρφια του. Μπροστά του απλώνονται μέρες ξενοιασιάς και ξεκούρασης. Ετσι νομίζει, τουλάχιστον. Αμ δε! Κούνια που σε κούναγε, Κωστάκη! Πως τα πέρασε λοιπόν στο Βόλο ο νεαρός μας φίλος;