Αύριο θα είναι όλα καλύτερα : μυθιστόρημα - Kelly, Cathy (Διαδρομή στη σύγχρονη λογοτεχνία, 2001)
"Ξαφνικά ξυπνάς και αντιλαμβάνεσαι ότι ο αγαπημένος σου δεν είναι ο πρίγκιπας που ονειρεύτηκες. Ότι η ζωή που έχτιζες μαζί του ήταν απλώς ένας χάρτινος πύργος. Ότι το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η δική του καλοπέραση. Κι όταν έρχονται τα δύσκολα, αυτός σηκώνεται και φεύγει! Αύριο θα είναι όλα καλύτερα! Η αγάπη έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις, φτάνει λίγη αισιοδοξία! "