Φτου κι απ΄την αρχή : μυθιστόρημα - Kelly, Cathy (Διαδρομή στη σύγχρονη λογοτεχνία, 2000)
Η Ντι είναι αυθόρμητη, ζωντανή, αξιαγάπητη. Ετοιμάζεται να παντρευτεί τον άντρα που αγαπά. Ολοι ζηλεύουν την ευτυχία της, όλοι τη βρίσκουν έξυπνη κι ελκυστική εκτός από την ίδια. Η Ιζαμπελ είναι παντρεμένη, έχει δυο θαυμάσιες κόρες και στα σαράντα της πιστεύει πως η ζωή δεν της κρύβει άλλες εκπλήξεις. Κι όμως. Φτου κι απ' την αρχή.