Αστυ Καλλιθέας : 1884-1972 : ιστορία, λεύκωμα, οδηγός (Εφημερίδα "Η Καλλιθέα", 1971)
Ο δήμος Καλλιθέας -- Πάρκα, πλατείες και λεωφόροι της Καλλιθέας -- Ο πάλαι ποτέ περιβόητος Ιλισός -- Καλλιθεϊκά ανάλεκτα -- Οι ιατροί της Καλλιθέας