Τρύπια άρβυλα : από τη μεραρχία Πινερόλο στους αντάρτες του ΕΛΑΣ - Galimberti, Romolo (Ιστορία & Μνήμη ;, 1999)
Η άγνωστη οδύσσεια των αιχμαλώτων της Μεραρχίας Πινερόλο που πέρασαν στις γραμμές του ΕΛΑΣ. Μια αληθινή ιστορία. Μια συναρπαστική αφήγηση για την κατοχή, την αντίσταση και τους Έλληνες παρτιζάνους.