Η φασιστική πρόκληση : οι δολοπλοκίες της φασιστικής Ιταλίας και η αμυντική ουδετερότητα της Ελλάδος - Τζινιέρης, Σπύρος Παν.
Διπλωματικά πολιτικά και στρατιωτικά παρασκήνια της ελληνικής εποποϊίας 1940-1941