Το εκστρατευτικόν σώμα Ελλάδος εις Κορέαν, 1950-1955 (Έκδοσις Διεύθυνσεως Ιστορίας Στρατού, 1987)
Η έκδοση του βιβλίου περιλαμβάνει 24 κεφάλαια. Στα πρώτα δύο εκτίθενται συνοπτικά γενικά γεωγραφικά και ιστορικά στοιχεία για την Κορέα, ώστε να γίνει γνωστό το περιβάλλον (και ο λαός) στο οποίο έζησε και πολέμησε το Εκστρατευτικό Σώμα Ελλάδος. Στα επόμενα πέντε κεφάλαια γίνεται συνοπτική περιγραφή των κυριότερων πολεμικών επιχειρήσεων των αντιπάλων. Στα τελευταία δεκαεπτά εξιστορούνται εκτενώς η οργάνωση, οι επιχειρήσεις και η διοικητική μέριμνα του ΕΚ.Σ.Ε. με συνοδεία σχεδιαγραμμάτων όπου κρίθηκε αναγκαίο. Στο τέλος του τόμου προσαρτώνται παραρτήματα και πίνακες, για την τεκμηρίωση του έργου του Σώματος και άντληση πολύτιμων συμπερασμάτων. Ο δεύτερος τόμος με τίτλο "Το Εκστρατευτικόν Σώμα Ελλάδος Εις Κορέαν,1950-1955" σκόπιμα εκτυπώθηκε σε ξεχωριστό τόμο, αποτελεί συμπλήρωμα της αντίστοιχης έκδοσης του 1977 με τίτλο Το Εκστρατευτικό Σώμα Ελλάδος Εις Κορέαν, 1950-1955, όπως επίσης και των μετέπειτα ανατυπώσεων αυτής. Ως κύριος στόχος της δεν είναι η ανασκευή των επιχειρησιακών γεγονότων που περιλαμβάνει η πρώτη έκδοση του 1977. Άλλωστε, όλα τα στρατιωτικά κατορθώματα του ΕΚΣΕ έχουν ήδη παρουσιαστεί με έξοχο τρόπο, μετά την έρευνα, τη μελέτη και την αξιοποίηση των πρωτότυπων πηγών. Έρχεται, όμως, να καλύψει ένα κενό με τη δημοσίευση ενός ονομαστικού πίνακα που περιλαμβάνει όλους τους οπλίτες που υπηρέτησαν στο ΕΚΣΕ.