Με τους αντάρτες στα βουνά - Μελετζής, Σπύρος, 1906-2003 (Μελετζής Σ.-Παπαδάκης Ε., 1984)
Αλβανικό -- Κατοχή -- Αντίσταση -- Αντάρτες -- Στον Όλυμπο -- Στη Ρούμελη -- Στη Πελοπόννησο -- Στη Μακεδονία -- Απελευθέρωση