Αντιναυάρχου Π.Ε. Κώνστα αι πολεμικαί, πολιτικαί και διπλωματικαί αναμνήσεις του, της δεκαετίας 1940-1950 - Κώνστας, Π. Ε. ([χ.ό.], 1956)
Πόλεμος -- Μέση Ανατολή -- Κατοχή -- Εθνική Αντίσταση -- Συνέδριον ειρήνης -- Κομμουνιστικός αγών