Η ελληνική γενιά της δεκαετίας του 1940 : από το παρατηρητήριο του έφεδρου αξιωματικού - Βιστάκις, Αντώνιος Ν. ([χ.ό.], 1985)
Το όχι στο Φασισμό και Ναζισμό -- Η μάχη της Κρήτης -- Η Εθνική Αντίσταση και ο Εμφύλιος -- Σχέδιο Μάρσαλ