Ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας : πόλεμος 1940-41, κατοχή, εθνική αντίσταση, απελευθέρωση, Δεκέμβριος 1944, Βάρκιζα - Βουρνάς, Τάσος, 1914-1990 (Τολίδης, 1981)
Πόλεμος 1940-1941 -- Κατοχή -- Εθνική Αντίσταση -- Απελευθέρωση -- Δεκέμβριος 1944 -- Βάρκιζα