Κώστας Μητσοτάκης : πολιτική βιογραφία : 1918-1961 από την αντίσταση στην πολιτική. - Δημητράκος, Δημήτρης Π., 1936- (Πολιτικές βιογραφίες, 1989)
Πολιτική βιογραφία: 1918-1961: Από την αντίσταση στην πολιτική.