Πως είδαν οι ξένοι την Ελλάδα του 21. Τόμος 3ος : 1823-1824 - Σιμόπουλος, Κυριάκος, 1921-2001 ([χ.ό.], 1981)
Απομνημονεύματα, χρονικά, ημερολόγια, υπομνήματα, αλληλογραφία εθελοντών, διπλωματών, ειδικών απεσταλμένων, περιηγητών, πρακτόρων κ.ά