Μονόφυλλα του αγώνος : προκηρύξεις, θεσπίσματα, διατάγματα 1821-1827. - Μαζαράκης-Αινιάν, Ιωάννης Κ., 1923-; Μελετόπουλος, Ιωάννης Αλ., 1903-1980 (Ιστορική και Εθνολογική Εταιρεία της Ελλάδος, 1973)
Ιάσι -- Καλαμάτα -- Κόρινθος -- Σπέτσες, Ύδρα, Ψαρά -- Μεσολόγγι -- Αθήνα