Ο αναγεννώμενος φοίνιξ : από του Ρήγα εις τον Όθωνα : σημειώματα από την ιστορίαν του ελληνικού έθνους 1800-1845 - Αγγελομάτης, Χρήστος, 1904-1979 (Νεοελληνική λογοτεχνία ;, 1948)
ΚΑ΄ Μιαούλης και Μαυροκορδάτος -- Ο Μπάυρον που δεν ξεύρομεν