Ιστορική πορεία του ελληνικού έθνους. Τόμος 6ος : η εθνική αντίσταση και η μεταδεκεμβριανή Ελλάδα (1941-1982) - Νικόλης, Δημήτρης Κ. ([χ.ό.], 1990)
Η εθνική αντίσταση στη Ρούμελη, στην Ήπειρο -- Η εθνική αντίσταση στην Ανατολική Μακεδονία -Δυτική Θράκη, στην Αττικο-Βοιωτία -- Η εθνική αντίσταση στην Αθήνα-Πειραιά