Η συμβολή των βορείων Ελλήνων εις την απελευθέρωσιν του έθνους και οι τουρκισμοί του 1955 - Θεοδωρίδης, Γεώργιος Μ. ([χ.ό.], 1955)
Οι Τουρκισμοί του 1955 -- Νέοι αγώνες των Μακεδόνων -- Επανάστασις εις την Χαλκιδικήν -- Εμμανουήλ Παπάς -- Μυστικαί Ελληνικαί Εταιρείαι -- Βορειοηπειρώται -- Αγώνες της Ναούσης