Δυο φορές Έλληνας - Κουμανταρέας, Μένης, 1931-2014 (Κέδρος, 2001)
Τα χρόνια είναι πολλά: 1949 - 1990. Δύο οικογένειες διασχίζουν το χρόνο. Ενας διορθωτής, η γυναίκα του, ένας αλφαμίτης. Πως ένας σκαπανέας γίνεται συγγραφέας και γιατί η κοπέλα του ανήκει σε άλλον. Τουρκία - Ελλάς 2-1 στη Λεωφόρο. Μια παράσταση Αριστοφάνη στη Μακρόνησο. Διάλεξη του Αγγελου Σικελιανού. Πως μια κατοχική Μπερέτα καταλήγει σε ένα πάρτι με τριπάκια. Τυπογραφεία, σπίτια, δρόμοι. Μην προσπαθείτε να καταλάβετε. Ο χρόνος είναι ένα παιχνιδάκι. Κι η Αθήνα παντού.