Μαραθών-Σαλαμίς ; Οι πληθυσμοί της Μακεδονίας προ του 1912 ; Οι διηπειρωτικοί πύραυλοι και η εθνική μας ασφάλεια - Γυαλίστρας, Σέργιος ([χ.ό.], 1960)
Με: Χριστιανικαί μελέται : η νηστεία εν τη ορθοδόξω χριστιανική εκκλησία / Ιακώβου Γ΄ (Σχίζα)