Ο Χίτλερ της ιστορίας - Lukacs, John, 1924-2019 (Ιστορικό δοκίμιο, 1999)
Μια εις βάθος αντικειμενική ανάλυση της πλέον αμφιλεγόμενης προσωπικότητας του αιώνα που φεύγει, από έναν ιστορικό διεθνούς κύρους. Ο Χίτλερ της Ιστορίας είναι ένα πολύτιμο βιβλίο για τους λάτρεις της ιστορίας και τους ερευνητές της ιστορικής αλήθειας.