Λητώ - Γιαννακοπούλου, Χαρά, 1972- (Το πατάρι ;, 1999)
Αθήνα, δεκαετία του '90. Η Λυτώ, ψάχνεται, αναζητά κατευθύνσεις, ονειρεύεται και αναρωτιέται γιατί πρέπει να περάσει κανείς από το σχολείο για να κατακτήσει τη ζωή. Τρέχει σε συναυλίες με το συγκρότημα του ξαδέλφου της και ονειρεύεται να ταξιδέψει. Ο Βασίλης, ο Aγγελος, οι πλάκες, οι παράνοια, ο πόνος, η χαρά, η μουσική, το διάβασμα, θα την κάνουν να συνειδητοποιήσει την έννοια του παιχνιδιού της ζωής.