Ο μικρός Νικόλας διασκεδάζει - Goscinny, Rene, 1926-1978 (Οι περιπέτειες του μικρού Νικόλα, 2000)
Οι περιπέτειες του μικρού Νικόλα και της τρελοπαρέας του συνεχίζονται. Ο Αλσέστ αποβάλλεται, ο Νικόλας έχει προβλήματα με τη μύτη του θείου Ευγένιου, οι μπαμπάδες των παιδιών παίζουν ποδόσφαιρο...περιπέτειες χωρίς τέλος.