Δρακοομελέτα κι έρχεται - Μαντουβάλου, Σοφία, 1949- (Ένας δράκος με ποδιά, καράφλα και αλογοουρά, 2001)
Ο Δρακοομελέτας είναι ένας δράκος με ουρά, καράφλα και αλογοουρά. Έμμετρη ιστορία όπου η γλώσσα παίζει με γελαστά χρώματα και ζυμωτά σχήματα.