Κασσανδρινή ακτή : διηγήματα - Δέλιος, Γιώργος, 1897-1980 (Εταιρία Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης, 1998)
Στη σειρά των εκδόσεων της Εταιρίας Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης κυκλοφόρησε το βιβλίο του Γιώργου Δέλιου "Κασσανδρινή ακτή", με δώδεκα εκλεκτά διηγήματα, στα οποία διασταυρώνεται η φυσιολατρική ροπή με την πνευματικότητα του εξοπλισμένου πεζογράφου και διανοούμενου.