Μοιραΐδα : μια μοίρα σαν νεράιδα - Ομηρόλη, Εύα (Ελληνική λογοτεχνία / Λιβάνης, 2001)
Η ζωή είναι πορεία κυκλική - κύκλοι μέσα σε μεγαλύτερους. Γιατί η Γη είναι μια σφαίρα που γυρίζει κι οτι δεν πρόλαβε μπορεί να ξαναρθεί.