Η πρώτη αράδα : μυθιστόρημα - Laclanetine, Jean-Marie (Πόλις, 2000)
Ο Κύριλλος Κορντουάν είναι ένας σύγχρονος εκδότης του Παρισιού, φημισμένος για την αυστηρότητα των επιλογών του. Απορρίπτει διαρκώς χειρόγραφα και προσπαθεί να θεραπεύσει τους υποψήφιους συγγραφείς από την αρρώστια... του συγγραφείν. Τι θα επακολουθήσει όμως όταν ένας από τους απορριφθέντες αυτοκτονεί μπροστά του;