Μορφές του εικοσιένα : ιστορικές μονογραφίες - Λαμπρινός, Γιώργος, 1909-1948 (Μπάυρον, 1945)
Νικόλας Σκουφάς--Μανόλης Ξάνθος--Παναγίωτης Αναγνωστόπουλος--Γρηγόρης Δίκαιος--Αντώνης Οικονόμου--Λυκούργος Λογοθέτης--Παναγιώτης Καρατζάς--Μελέτης Βασιλείου--Θανάσης Τσακάλωφ--Γιώργης Πάνου--Χριστόφορος Περραιβός.