Οι Άγιοι του Πόντου : Οκτώβριος. - Μαγδαληνή, Μοναχή (Ιερόν Γυν. Ησυχαστήριον Αναλήψεως Κοζάνης, 1986)
Αγιος Νεκτάριος Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως -- Λουκάς ο Απόστολος και Ευαγγελιστής -- Αγιος Ιάκωβος Επίσκοπος Μυγδονίας Αντιοχείας