Οι Άγιοι του Πόντου : Ιούλιος. - Μαγδαληνή, Μοναχή (Ιερόν Γυν. Ησυχαστήριον Αναλήψεως Κοζάνης, 1982)
Αγιοι Ανάργυροι Κόσμας και Δαμιανός -- Κυριακή Μεγαλομάρτυς -- Προκόπιος Μεγαλομάρτυς -- Μαρίνα Μεγαλομάρτυς -- Παντελεήμων Μεγαλομάρτυς