Οι Αγιοι του Πόντου : Μάρτιος. - Μαγδαληνή, Μοναχή (Ιερόν Γυν. Ησυχαστήριον Αναλήψεως Κοζάνης, 1982)
Όσιος Γεράσιμος -- Όσιος Μάρκος ο Ασκητής -- Όσιος Ησύχιος ο Θαυματουργός -- Αγιος Εφραίμ Πατριάρχης Αντιόχειας -- Αγιος Θεοφύλακτος Επίσκοπος Νικομηδείας -- Συμεών ο νέος Θεολόγος