Αγγελος Σικελιανός : τρία κεφάλαια βιογραφίας κ' ένας πρόλογος - Πρεβελάκης, Παντελής, 1909-1986 (Νεοελληνική προσωπογραφία, 1990)
Ο τόμος περιλαμβάνει Πρόλογο, τρία κεφάλαια Βιογραφίας του ποιητή, ένα Παράρτημα και 16 εικόνες. Στον Πρόλογο, ο συγγραφέας εξιστορεί τις περιστάσεις που τον συνέδεσαν με τον Σικελιανό, αρχίζοντας από τις Δελφικές Εορτές του 1927.